ZOREL Tekstil Ltd.Şti., paydaşlarından KVKK T01 Kişisel Verilerle İlgili Genel Aydınlatma Metni’nde ve KVKK T03 Personel İçin Aydınlatma Metni’nde açıklanan yollarla toplanan kişisel verilerin gizliliğinin korunması için azami özen ilkesi çerçevesinde, gereken tüm idari ve teknik önlemleri almakta ve bu verileri, önlemlere uygun şekilde fiziksel ve/veya elektronik ortamda saklamaktadır.

İdari önlemlerin bazıları aşağıdaki gibidir:

·         Kişisel verilerin yönetimindeki tehdit ve risklerin belirlenmesi

·         Çalışanların eğitimi ve farkındalıkların arttırılması

·         Kişisel veri güvenliği politika ve prosedürlerinin oluşturulması

·         Kişisel verilerin azaltılması, gerekmedikçe toplanmaması

·         Paydaşlarla ilişkilerin yönetilmesi vb

Teknik önlemlerin bazıları ise aşağıdaki gibidir:

·         Siber güvenliğin sağlanması

·         Şifre ve yetkilerin yönetilmesi

·         Donanım ve yazılımlarla ilgili önlemler

·         Kişisel veri saklanan fiziksel ve elektronik ortamların korunması

·         Bulutta depolama ve bulut güvenliği

·         Bilgi teknolojileri sistemlerinin bakım hizmetlerinin kontrolü

·         Yedekleme vb

ZOREL Tekstil Ltd. Şti., topladığı tüm kişisel verileri, ilgili mevzuata ve şirket politikalarına uygun olarak ve yukarıda adı geçen aydınlatma metinlerinde belirtilen şartlarda işler, saklar veya paylaşır. ZOREL Tekstil Ltd.Şti., işbirliği içinde olduğu kurum veya kuruluşlarla bilgi paylaşması halinde, bu şirketlerin ZOREL Tekstil Ltd.Şti.’nın gizlilik standartlarına ve şartlarına uymalarını sağlamak için gerekli önlemleri alır.

ZOREL Tekstil Ltd.Şti., tüm çalışanlarının da gizlilik politikasına uygun davranmaları ve bu konuda gereken hassasiyeti göstermesini sağlamak için gerekli önlemleri almaktadır. Çalışanlarımız eğitimler yoluyla hem kendi kişisel verileri hem de paydaşlara ait kişisel verilerin korunması hakkında bilgilendirilmektedir.

Bu politikada yer verilen taahhütler ZOREL Tekstil Ltd.Şti.’nın web sitesi ve diğer kanalları aracılığıyla paylaşılan bilgiler için geçerlidir. Bu sitede veya diğer kanallarda, başka web sitelerine link verilmesi halinde, link verilen web sitelerinin gizlilik ilkeleri ve kullanım şartları geçerli olup ilgili web sitelerinin ziyaret edilmesi nedeniyle uğranabilecek zarardan ZOREL Tekstil Ltd. Şti. sorumlu değildir.

ZOREL Tekstil Ltd. Şti., gizlilik politikasına yönelik prensiplerin, güncel tutulması ve başta ilgili mevzuata ve şirket politikalarına uygun hale getirilmesi için bu politikada düzenlenen hususları önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.

Zorel Tekstil Çerez Politikaları

a)    Çerez Nedir: Çerez veya bilinen ismiyle “cookie”, mobil ve masaüstü cihazlar kullanarak sitelerimizi (www.zoreltekstil.com.tr ) ziyaret ettiğinizde bilgisayarınız veya mobil cihazınıza (akıllı telefon, tablet gibi) kaydedilen küçük metin dosyası veya bilgilerdir. Çerezler genellikle geldikleri internet site isimlerini, kullanım ömürlerini (cihazınızda ne kadar süre ile kalacağını) ve rastgele verilen sayılardan oluşan değerler içerir.

b)    Ne için Kullanıyoruz: Çerezleri, sitelerimizin daha kolay kullanılması, sizin ilgi ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlanması ve kullanıcılarımıza akıllı reklam gösterimi için kişiselleştirme amacıyla kullanıyoruz. İnternet siteleri bu çerez dosyaları okuyup yazabiliyorlar ve bu sayede tanınmanız ve size daha uygun bir internet sitesi sunulması amacıyla sizinle ilgili önemli bilgilerin hatırlanması sağlanıyor (tercih ayarlarınızın hatırlanması gibi). Çerezler ayrıca, sitelerimiz üzerinde gelecekteki hareketlerinizin hızlanmasına da yardımcı olur. Bunlara ek olarak, ziyaretçilerin sitelerimizi nasıl kullandığını anlamak ve sitelerimizin tasarımı ile kullanışlılığını geliştirmek amacıyla çerezleri sitelerimizin kullanımı hakkında istatistiksel bilgiler toplamak için de kullanabiliriz.

c)    Hangi Türlerini Kullanıyoruz: Oturum çerezleri (session cookies) ve kalıcı çerezler (persistent cookies) olmak üzere sitelerimiz genelinde iki tür çerez kullanmaktayız. Oturum çerezleri geçici çerezler olup sadece tarayıcınızı kapatıncaya kadar geçerlidirler. Kalıcı çerezler siz silinceye veya süreleri doluncaya (bu şekilde çerezlerin cihazında ne kadar kalacağı, çerezlerin “kullanım ömürlerine” bağlı olacaktır) kadar sabit diskinizde kalırlar.

Üçüncü Parti Çerezleri (3th Party Cookies)

İş ortaklarımız, reklam platformları, sosyal medya platformları ile analitik bilgileri toplama hizmeti veren, sitemiz genelinde kullanılan bu servis sağlayıcılar hizmetlerini sunabilmeleri için sitelerimizi ziyaret ettiğinizde, bizim yerimize cihazlarınıza çerez kaydetmelerine izin verebiliriz. Bu çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve bu çerezlerin nasıl kontrol edileceğine ilişkin ayrıntılı bilgi için, lütfen bu üçüncü parti kurum ve kuruluşların gizlilik politikalarını veya çerez politikalarını inceleyiniz.

 

 

 

 

 

Kullanılan Çerez

Ne İşe Yarar

Kullanım Ömrü

Ayrıntılar

İzleme/Analiz

Zorel Tekstil sitesi içerisinde nerelerde gezindiğiniz ve neler yaptığınız hakkında isimsiz (anonim) toplu veriler sağlar

Kalıcı, oturum ve 3. parti

Google Analytics
YouTube İzlenmesi
Gemius
Comscore

Sosyal Medya / Paylaşım

Yorumları, sayfaları, yer imlerini paylaşmanızı sağlar ve sosyal ağlar ile sosyal araçlara daha kolay erişim sunmaya yardımcı olur.

3. parti

Facebook
Twitter
YouTube

Siteler arası izleme

Kullanıcının IP adresi sayesinde yaklaşık adresinin (şehir, ilçe, posta kodu) belirlenmesini ve kullanıcının içerik ve reklam tercihlerine göre en uygun olanlarını kullanıcıya sunulmasını sağlar.

Oturum, 3.parti

Mobil Reklam platformları

Google Analitikleri

Bu tür çerezler tüm istatistiksel verilerin toplanmasını bu şekilde Sitenin sunumunun ve kullanımının geliştirilmesini sağlar. Google, bu istatistiklere toplumsal istatistikler ve ilgilere ilişkin veriler eklemek suretiyle, kullanıcıları daha iyi anlamamızı sağlar.

Kalıcı, oturum ve 3.part

Google Analytics

 

d)    Çerezleri nasıl kontrol edebilir veya silebilirsiniz: Bir çok internet tarayıcısı, varsayılan olarak çerezleri otomatik olarak kabul etmeye ayarlıdır. Bu ayarları, çerezleri engelleyecek veya cihazınıza çerez gönderildiğinde uyarı verecek şekilde değiştirebilirsiniz. Çerezleri yönetmenin birkaç yolu bulunmaktadır. Tarayıcı ayarlarınızı nasıl düzenleyeceğiniz hakkında ayrıntılı bilgi almak için lütfen tarayıcınızın talimat veya yardım ekranına başvurun. Eğer kullandığımız çerezleri devre dışı bırakırsanız, bu eylem Zorel Tekstil sitelerindeki kullanıcı deneyiminizi etkileyebilir; örneğin Zorel Tekstil sitesinin belirli bölümlerini görüntüleyemeyebilir veya bir Zorel Tekstil sitesini ziyaret ettiğinizde sizin için özelleştirilmiş olan bilgilere ulaşamayabilirsiniz. Zorel Tekstil sitelerini görüntülemek için farklı cihazlar kullanıyorsanız (ör. bilgisayar, akıllı telefon, tablet vb.), bu cihazların her birindeki her tarayıcının çerez tercihlerinize uygun şekilde ayarlanmış olduğundan emin olmanız gerekir.